2,5 MILIONA EVRA: Joksimovići se sele U NAJLEPŠU vilu u Beogradu - Svi STE VIDELI KAKO izgleda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2,5 MILIONA EVRA: Joksimovići se sele U NAJLEPŠU vilu u Beogradu - Svi STE VIDELI KAKO izgleda!

Imaće nekoliko spavaćih soba.

Iako žive u luksuznom kompleksu, Jovani i Željku Joksimoviću je postalo tesno sa troje dece, pa se sele u kuću koju su kupili od Ivane Mišković i Gorana Karića.

IAKO SU SE RAZVELI ANA NE SKIDA BURMU A evo od kada je Nikola Rađen više NE NOSI! (ŠOK-FOTO)

Zavirite u STAN KIJE KOCKAR! Moderno, LUKSUZNO! A na polici - EMOTIVNI DETALJ! Čuva uspomenu na NJEGA (VIDEO)

Oni su navodno za ovu vilu na Dedinju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izdvojili čak 2,5 miliona evra, a za istu je izvor otkrio šta će sve Joksimovićima biti na raspolaganju kada se usele, što će se desiti do kraja meseca jer je renoviranje skoro završeno.

EVO DOKAZA! Karleuša je sa njim, jednom fotografijom je POTVRDILA sve PRIČE!

- Kuća je ogromna i sve je urađeno baš onako kako su oni želeli, nameštaj je stigao i sve je spremno za useljenje. Kosta, Srna i Ana će imati svoje sobe, a takođe i Mina, Željkova ćerka iz prvog braka. Postoji i soba za dadilju, i ne zna se da li je kuća lepša iznutra ili spolja. Jovana je najviše oduševljena ogromnim dvorištem jer će deca nesmetano moći da se igraju i uživaju, a budući da je tu i veliki bazen, nema sumnje da će klinci uživati - otkrio je izvor za Svet.

HIT! U jeku skandala, Karleuša napravila NEVEROVATNU SCENU na aerodromu! Svi je gledali u ČUDU (VIDEO)

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Nov 28, 2018 at 6:59am PST

Inače, ova prelepa vila je korišćena za snimanje nekih kadrova u seriji "Ubice mog oca", gde je bila dom porodice Despotović, pa ste prostorije videli u seriji.

OSUŠILA SE! Severina nikad nije bila ovako MRŠAVA, fanovi zabrinuti! (FOTO)

A post shared by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on Nov 4, 2016 at 3:59am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

2,5 MILIONA EVRA: Joksimovići se sele U NAJLEPŠU vilu u Beogradu – Svi STE VIDELI KAKO izgleda!

Izvor: Scandal.rs, 12.Jan.2019, 03:00

Iako žive u luksuznom kompleksu, Jovani i Željku Joksimoviću je postalo tesno sa troje dece, pa se sele u kuću koju su kupili od Ivane Mišković i Gorana Karića. Oni su navodno za ovu vilu na Dedinju izdvojili čak 2,5 miliona evra, a za istu je izvor otkrio šta će sve Joksimovićima biti na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.