(18+) UHVATILA IH USRED POSLA: Nakon SKANDALA sa Kijom i njenih SUZA, Sloba i Luna u vreloj akciji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(18+) UHVATILA IH USRED POSLA: Nakon SKANDALA sa Kijom i njenih SUZA, Sloba i Luna u vreloj akciji (VIDEO)

Burna noć.

Veče puno teških reči, isplivalih tajni i bolnih istina je za nama u "Zadruzi", a glavni akteri su po običaju bili Slobodan Radanović, Kristina Kija Kockar i Luna Đogani. Nakon prepiske Radanovića i izvesne maloletne Slađe od pre dve i po godine, u prvi plan je stupila Kija koja je napala iz svih oružja svog supruga, dok joj on nije ostao dužan nego je uzvratio vatru. Usledili su Kristinini jecaji i gušenje od plača, ali ovo nije naišlo na preteranu simpatiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod Radanović-Đogani para.

U jednom trenutku je čak i Luna stala na stranu Kije, ali svi ti događaji izgleda nisu uticali na vezu Slobe i Đoganijeve. Posle čitavog skandala i dramatičnih momenata, oni su imali vrelu akciju na krevetu spavaće sobe "Zadruge" - pred svima.

Njihova akcija je u jednom momentu bila prekinuta. Usred posla ih je uhvatila Saška Karan koja je takođe bila budna i prošla je pored njih. Par se na trenutak smirio i ispratio je pogledom, a onda su nastavili.

Pogledajte kako su izgledale te scene u rijalitiju "Zadruga":

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.