(18+) SEVA ZADNJICA! Bila je slatka klinka u Hariju Poteru, a sad SKINULA GAĆICE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(18+) SEVA ZADNJICA! Bila je slatka klinka u Hariju Poteru, a sad SKINULA GAĆICE! (FOTO)

Dečije stvari je više ne zanimaju...

Skarlet Birn, koja se proslavila ograjući lik Pensi Parkinson u filmovima o čarobnjaku Hariju Poteru, pozirala je naga za časopis "Plejboj."

Ljubitelji filmova o Hariju Poteru sigurno se sećaju Pensi Parkinson, koji je igrala je glumica Skarlet Birn. Lepa Britanka sada živi u Sjedinjenim Američkim Državama, a 2015. godine verila se za Kupera Hefnera, sina vlasnika "Plejboja" Hjua Hefnera.

A post shared by scarlett >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@scarleybyrne) on Apr 17, 2017 at 8:44am PDT

Birnova se slikala za ovaj poznati magazina, naravno u golišavom izdanju. Fotografiju je objavila na Instagramu, i naglasila da je ponosna što se našla u Plejboju i zahvalila svom vereniku Kuperu, koji je sigurno ima velike zasluge što se našla u ovom časopisu.

A post shared by scarlett (@scarleybyrne) on Mar 3, 2017 at 10:06am PST

- Golotinja je normalna - napisala je Skarlet.

Fotografiju nage Skarlet Birn možete da pogledate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.