18+ MRTVA PIJANA SKINULA SVE SA SEBE: Skroz gola! Ajoj INTIMNE frizure! Stukla CELU flašu sama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2017, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

18+ MRTVA PIJANA SKINULA SVE SA SEBE: Skroz gola! Ajoj INTIMNE frizure! Stukla CELU flašu sama (VIDEO)

Napravila haos - pred svima obnažena...

Mina Vrbaški je postala poznata javnosti po skandalu sa Šakom Polumentom, a u istom stilu ona nastavlja i u rijalitiju ''Zadruga''.

Naime, Mina je peterala sa konzumiranjem alkohola i odbijala da ode na spavanje, iako su njeni cimeri pokušavali da je nateraju da legne. Ona je uletela u kupatilo i skinula se gola, kako bi obukla kupaći jer želi da se kupa u bazenu.

U tom trenutku sa njom se našla i Anđela Veštica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je pokušavala da je smiri, ali je Mina bila jako bezobrazna prema njoj:

- Ja sam bila tu za tebe, budi i ti za mene, jeste pijana sam, boli me ku*ac, i ti si sinoć bila ovako pijana! - vikala je Mina.

Pogledajte taj momenat kada se Mina Vrbaški, za koju je Anđela rekla da je popila celu flašu sama, skinula gola. Gledaoci su primetili da je otkrila i kakva joj je intimna frizura...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.