100% PLASTIKA! Vladimir Tomović pokazao NOVU DEVOJKU i osuo paljbu po Staniji Dobrojević! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

100% PLASTIKA! Vladimir Tomović pokazao NOVU DEVOJKU i osuo paljbu po Staniji Dobrojević! (FOTO)

Provokacija!

Vladimir Tomović nedavno je gostovao u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je između ostalog pričao i o svojoj bivšoj devojci Staniji Dobrojević. Tomović nije krio nezadovoljstvo svojim nekadašnjim izborom, pa je nekoliko puta tokom emisije osuo paljbu po Dobrojevićevoj.

Vladimir je ponovo napravio pravu pometnju kada je objavio novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram. Tomović se slikao u jednoj radnji pored plastične lutke, a tekst koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je stavio ispod fotografije naveo je mnoge da pomisle da je potkačio svoju bivšu devojku Staniju.

Објава коју дели Владимир Томовић (@vladimirtomovicofficial) дана 16. Јун 2019. у 11:46 PDT

- Da ne bih razmišljao ima li kakvu operaciju, našao sam ja sto posto plastičnu devojku. Novo izdanje. Izvinite što je malo stidljiva, nova je, dok se ne opusti - napisao je Tomović, a kako će Stanija reagovati na ovo ostaje nam da vidimo.

Објава коју дели Владимир Томовић (@vladimirtomovicofficial) дана 16. Авг 2019. у 12:38 PDT

SLOBA U ŠOKU, NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO: Na Instagramu saopštio LOŠU VEST! Knedla u grlu, jedva procedio (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.