100.000 i do 60 DANA ZATVORA je moguća kazna! Epilog TUČE SESTARA Aradinović: Tužno je što normalizuju nasilje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2023, 23:16

100.000 i do 60 DANA ZATVORA je moguća kazna! Epilog TUČE SESTARA Aradinović: "Tužno je što normalizuju nasilje!"

"Možda se opet pobijem, ali valjano, pošto smo ovde kao dve pijanice ispred supermarketa!"

Pevačica Edita Aradinović i njena sestra Indira Indi Aradinović nedavno su se žestoko potukle nasred ulice, a video tuče dospeo je do javnosti, začudivši svakoga ko je na video naišao.

Sestre Aradinović ovakvim ponašanjem prekršile su Zakon o javnom redu i miru. Za ovo delo - vređanje drugog i vršenje nasilja nad drugim licem postoji novčana kazna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 20.000 do 100.000 dinara ili kazna zatvora od 10 do 30 dana.

- Ko izazivanjem tuče ili učestvovanjem u njoj narušava javni red i mir - kazniće se novčanom kaznom od 50.000 do 150.000 dinara ili kaznom zatvora od 30 do 60 dana - stoji u Zakonu o javnom redu i miru.

- Braćo i sestre. Drugari i drugarice, dušmani - vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i ne funkcionišu. Smarate da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću. Možda se do tad opet pobijem, ali valjano, pošto smo ovde kao dve pijanice ispred supermarketa. Bilo kako bilo - ni ja ne dam na nju, ni ona na mene. Šta je po sredi za to stvarno treba da vas boli p*tka. Uživajte, volim vas - napisala je pevačica, da bi danas istakla da joj je žao zbog haosa koji se dogodio.

Nasilje je naljutilo poznatog crnogorskog influensera Raduna Bakića, koji je na Instagram profilu opleo po Aradinovićevoj. Bakić je bio šokiran da je pevačica, kako on kaže, isprva pokušala da opravda nasilje i prikaže ga kao sastavni deo života.

- Tužno mi je što od ovog pravi foru i zezanje i normalizuje bilo kakvo nasilje - napisao je Radun na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.