Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica izbacio Trifunovića iz filma

TREBINJE - Nakon nekoliko svađa Emir Kusturica i Sergej Trifunović su se neslavno razišli.

Kako prenose mediji, režiser je definitivno promijenio scenario i iz filma "Na mliječnom putu" izbacio lik koji tumači Sergej Trifunović. Kusturica je Trifunoviću zamjerio česte improvizacije i mijenjanje karaktera likova po vlastitom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << scenariju, zbog čega su se njih dvojica već i ranije svađali.

Tokom snimanja filma u kojem glumi i Monika Beluči, Kusturica je nekoliko puta imao sukob s Trifunovićem, da bi nakon što je snimio pola filma potpuno promijenio scenario i izbacio lik koji glumi Sergej Trifunović.

Kusturica takvo ponašanje ne toleriše i smatra da je posao glumca da sluša tokom snimanja i da se ne miješa u njegov posao.

"Hvala vam što brinete, rasplakaću se", poručio je Sergej na društvenim mrežama, komentarišući odluku režisera.

(NN/cdm.me)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.