Kusturica demantuje da je u svađi sa Sergejem: To je budalaština, on je odličan glumac!

Izvor: Svet, 09.Feb.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica demantuje da je u svađi sa Sergejem: To je budalaština, on je odličan glumac!

Proslavljeni reditelj Emir Kusturica demantovao je da se posvađao sa glumcem Sergejem Trifunovićem nakon čega je rešio da scene iz filma “Na mlečnom putu” u kojima se pojavljuje glumac, izbaci iz finalne verzije.
Mediji su objavili da su se reditelj i glumac sukobili jer je Trifunović navodno improvizovao i sam režirao svoj lik, što Kusturica “ne toleriše”.
“Apsolutna je budalaština da sam izbacio Sergejeve scene iz filma. Pa, još nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << montirao film da bi to mogao da uradim, a i kada ga budem montirao, ne pada mi na pamet da izbacim njegove scene, jer on ima značajnu ulogu u filmu”, rekao je Kustirica “Informeru”.
“On je odličan glumac i njegova veličina je upravo u tome što improvizuje”, dodao je reditelj.
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kusturica demantuje da je u svađi sa Sergejem: To je budalaština, on je odličan glumac!

Izvor: Scandal.rs, 09.Feb.2016

Proslavljeni reditelj Emir Kusturica demantovao je da se posvađao sa glumcem Sergejem Trifunovićem nakon čega je rešio da scene iz filma “Na mlečnom putu” u kojima se pojavljuje glumac, izbaci iz finalne verzije...Mediji su objavili da su se reditelj i glumac sukobili jer je Trifunović navodno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.