Izvor: Scandal.rs, 07.Sep.2019, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINOVI EKREMA JEVRIĆA ULAZE U PAROVE: Krenuli OČEVIM STOPAMA, pa iz Amerike idu pravo u VILU u Zemunu!

Ekrem Jevrić veoma spontano pobrao je sve simpatije javnosti, posebno učešćem u rijaliti šouovima. Vest o njegovoj smrti 2016. godine nema koga nije pogodila. Kako se navodi, njegovi sinovi rešili su da krenu njegovim stopama, a ako su na njega – to će biti haos u najavi! Naime, oni se navodno spremaju da uđu u The post SINOVI EKREMA JEVRIĆA ULAZE U PAROVE: Krenuli OČEVIM STOPAMA, pa iz Amerike idu pravo u VILU u Zemunu! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Sinovi Ekrema Jevrića ulaze u Zadrugu 3!

Izvor: Svet, 07.Sep.2019

Ekrem Jevrić veoma spontano pobrao je sve simpatije javnosti, posebno učešćem u rijaliti šouovima. Vest o njegovoj smrti 2016. godine nema koga nije pogodila.. Kako se navodi, njegovi sinovi rešili su da krenu njegovim stopama, a ako su na njega – to će biti haos u najavi! Naime, oni se navodno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.