Žena iz Negotina ubola nevenčanog supruga nožem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2020, 17:29

Žena iz Negotina ubola nevenčanog supruga nožem

E. K. (27) iz Negotina uhapšena je zbog sumnje da je ispred zgrade u kojoj živi, nakon kraće rasprave, ubola nožem u stomak svog nevenčanog supruga, koji je nakon toga kolima hitne pomoći prebačen u Zdravstveni centar Negotin.

Njoj se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz MUP-a.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno joj je zadržavanje do 48, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedena tužiocu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena žena, sumnja se da je ubola muža nožem u stomak

Izvor: RTS, 03.Maj.2020

Uhapšena žena za koju se sumnja da je ubola nožem u stomak nevenčanog supruga. . Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju pripadnici MUP-a u Negotinu uhapsili su žensku osobu. .Osumnjičena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.