Zbog Orbana izgubili godinu, a sad i 200 mil. EUR

Izvor: B92, 19.Nov.2018, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zbog Orbana izgubili godinu, a sad i 200 mil. EUR"

Bivši slovenački premijer Miro Cerar neugodno je iznenađen odlukom Viktora Orbana da odustane od učešća u izgradnji drugog koloseka pruge Divača-Koper.

"Izgubili smo godinu dana zbog referenduma, a sad smo izgubili i 200 miliona evra", rekao je Cerar, koji je u aktuelnoj vladi minister psoljnih poslova.

Orbanova odluka jako je loša vest za Sloveniju za koju smo, tvrdi Cerar, sami krivi, piše Seebiz.

Smatra da je propuštena prilika da Luka Koper i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Slovenačke železnice u budućnosti ostvaruju veću dobit i više poslovnih prilika.

Plan da Mađarska učestvuje u izgradnji drugog koloseka Divača-Koper neće biti realizovan, poručio je za vikend mađarski premijer Viktor Orban.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.