Zaspali kao milijarderi, kad su se probudili...

Izvor: B92, 18.Jan.2018, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaspali kao milijarderi, kad su se probudili...

Kameron i Tajler Vinklvos, blizanci koji su postali milijarderi zahvaljujući eksplozivnom rastu bitkoina i drugih kripto valuta, preko noći su prilično izgubili

U proteklom mesecu, pred njihovim očima, vrednost njihove digitalne imovine pala više od trećine, za čak 37 odsto.

Bitkoin je u sredu pao ispod 10.000 dolara, što za svakog od braće znači minus od 443 miliona dolara, ostavljajući ih sa 739 miliona dolara vrednom imovinom, bar na papiru, pokazuje Blumbergov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << indeks milijardera.

Bitkoin je prethodnog dana oslabio za oko 10 odsto i pao na nivo ispod 10.000 dolara, prvi put od 1. decembra prošle godine. Najveću vrednost zabeležio je tačno pre mesec dana, kada je 18. decembra vredeo 19.511 dolara.

Ipak, braća blizanci ne deluju previše zabrinuti. Njihova namera je da bitkoin dugoročno zadrže, očekujući da će trenutnu vrednost nadmašiti 10 do 20 puta. To je u decembru izjavio jedan od braće, Kameron Vinklvos.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bitcoin milijarderi preko noći to više nisu

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2018

Kameron i Tajler Vinklvos, blizanci koji su postali milijarderi zahvaljujući eksplozivnom rastu bitcoina i drugih kripto valuta, preko noći su prilično izgubili..U proteklom mjesecu, pred njihovim očima, vrijednost njihove digitalne imovine pala više od trećine, za čak 37 odsto...Bitcoin je u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.