Za Budimku nema zainteresovanih, moguća neposredna pogodba

Izvor: Večernje novosti, 10.Sep.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za "Budimku" nema zainteresovanih, moguća neposredna pogodba

Agencija za licenciranje stečajnih upravnik saopštila je i zvanično da u drugom pokušaju prodaje nije bilo zainteresovanih za kupovinu nekada čuvenog požeškog preduzeća "Budimka" u stečaju Agencija za licenciranje stečajnih upravnik saopštila je danas i zvanično da u drugom pokušaju prodaje nije bilo zainteresovanih za kupovinu nekada čuvenog požeškog preduzeća "Budimka" u stečaju. Niko od potencijalnih kupaca nije se prijavio i uplatio garantni depozit do >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 3. septembra, do kada je bio rok da se uplati depozit ili dostavi bankarska garancija radi učešća na javnom nadmetanju, pa je nadležna komisija donela odluku da proglasi javno nadmetanje neuspelim.PROČITAJTE JOŠ - "Budimka" po drugi put traži kupca za imovinu U Agenciji je ranije rečeno da će naredne poteze vezane za "Budimku" doneti Odbor poverilaca i razlučni poverioci i da postoji mogućnost da ovo preduzeće bude prodato neposrednom pogodbom.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Propao i drugi pokušaj prodaje: Niko neće "Budimku"

Izvor: B92, 10.Sep.2019

Beograd -- Agencija za licenciranje stečajnih upravnik saopštila je da u drugom pokušaju prodaje nije bilo zainteresovanih za kupovinu nekada čuvenog preduzeća "Budimka"...Niko od potencijalnih kupaca nije se prijavio i uplatio garantni depozit do 3. septembra, do kada je bio rok da se uplati depozit...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.