Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 17:25

ZA DAN IZGUBIO BOGATSTVO: Elon Mask doživeo finansijski krah, zbog jedne stvari budućnost mu VISI O KONCU!

Južnoafrički milijarder i vlasnik kompanije "Tesla", Ilon Mask, izgubio je basnoslovnu cifru bogatstva nakon što je automobil njegove firme odneo u smrt dvojicu muškaraca

Ilon Mask u velikim problemima, ali i dalje drugi najbogatiji čovek na svetu

Osnivač kompanija "Spejs iks" i "Tesla", južnoafrički milijarder Ilon Mask, za dan je izgubio vrtoglavih šest milijardi dolara i to nakon što su dvojica muškaraca nedaleko od američkog grada Hjustona stradala u udesu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kom je učestvovao elekstrični automobil Tesla Model S, proizveden 2019.

Nekoliko trenutaka nakon što je vest o saobraćajnoj nesreći obišla svet, deonice "Tesle" su se sunovratile na berzama, što je, podrazumevalo i nestanak Maskovog bogatstva.

Međutim, uprkos tome, podaci pokazuju da je bogatstvo Južnoafrikanca i dalje dovoljno visoko da on bude drugi najbogatiji čovek na svetu, a iznosi nešto malo više od 176 milijardi dolara.

Na prvom mestu je i dalje osnivač "Amazona" Džef Bezos sa bogatstvom od 202 milijarde dolara, a tokom proteklog dana ono mu je čak uvećano za 707 miliona dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.