Vujović: Srbija pokreće nove inicijative u zaštitu od klimatskih promena

Izvor: Danas, 22.Sep.2021, 13:09

Vujović: Srbija pokreće nove inicijative u zaštitu od klimatskih promena

Ministarka za zaštitu životne sredine Irena Vujović rekla je danas da će Srbija povećati svoju klimatsku ambiciju i revidirati nacionalno utvrđene doprinose tako da smanjenje emisije gasova sa efektom staklene bašte do 2030. godine iznosi 33 odsto u odnosu na stanje od pre tridesetak godina.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SRBIJA ĆE SMANJITI EMISIJE ŠTETNIH GASOVA ZA 33 ODSTO DO 2030." Održani "Razogovori o klimatskim promenama - u susret konferenciji u Glazgovu"

Izvor: Blic, 22.Sep.2021

Sa ciljem da se u društvu podstakne razgovor na temu klimatskih promena i klimatske ambicije Srbije danas je održana konferencija koja je na jednom mestu okupila donosioce odluka, predstavnike međunarodne zajednice, privrede i civilnog društva, kao i eksperte na temu klimatskih promena.

Nastavak na Blic...

Vujović: Srbija pokreće nove inicijative u zaštitu od klimatskih promena

Izvor: Beta, 22.Sep.2021

Ministarka za zaštitu životne sredine Irena Vujović rekla je danas da će Srbija povećati svoju klimatsku ambiciju i revidirati nacionalno utvrdjene doprinose tako da smanjenje emisije gasova sa efektom staklene bašte do 2030. godine iznosi 33 odsto u odnosu na stanje od pre tridesetak godina.Ministarka...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.