Vučić sa zaduženima u CHF: Značajan pomak

Izvor: B92, 05.Apr.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa zaduženima u CHF: Značajan pomak

Uz punu podršku i predstavnika Ministarstva finansija, NBS i udruženja građana korisnika kredita u švajcarskim francima, napravljen pomak, kaže Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predstavnici Udružena gradjana korisnika kredita u švajcarskim francima „CHF Srbija” usaglasili su aktivnosti koje će biti nastavljene u narednom periodu i najavili dalje pregovore sa poslovnim bankama u cilju finalizacije zajedničkog dogovora.

Konstatovano je da su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u prethodnih sedam dana vođeni intenzivni razgovori u pravcu rešavanja problema, koje imaju građani zaduženi u švajcarskim francima, saopštila je Pres služba Predsednika.

Predsednik je, navodi se, naglasio da je, uz punu podršku i vredan rad predstavnika Ministarstva finansija, Narodne banke Srbije i udruženja građana korisnika kredita u švajcarskim francima CHF Srbija”, napravljen značajan pomak u približavanju stavova i formiranju konačnog rešenja ovog problema.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.