UŽIVO: Vučić u Loznici otvara obnovljeni deo bolnice i fabriku

Izvor: B92, 04.Jun.2020, 08:50

UŽIVO: Vučić u Loznici otvara obnovljeni deo bolnice i fabriku

Loznica -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Loznicu, gde je u toku otvaranje rekonstruisanog odeljenja Opšte bolnice.

Predsednik je novinare iz Loznice pitao kako im se čine rezultati radova i da li narod vidi promene.

"Tamo gde nam je najbolji standard, najniži nam je natalitet", rekao je Vučić, navodeći kao primer beogradske opštine Vračar i Stari grad.

Odeljenja bolnice su dobila novu opremu, a ginekološka i hirurška odeljenja biće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gotova sledeće godine na proleće, što je potvrdio i direktor bolnice.

"Privreda mora da radi da bi mogli da finansiramo javni sektor", rekao je presednik i dodao je da je srećan što isplata minimalaca za preduzeća dolazi šest dana ranije.

"Srećan sam što možemo da popravljamo sve ono što u poslednjih 30 godina nije bilo moguće", kaže predsednik i dodaje da je već danas zaposleno 830 radnika u fabrici Adient.

On je rekao da će od Beograda do Loznice moći da se stigne za sat i pet minuta nakon rekonstrukcije planiranih puteva i izgradnje novih.

On je rekao da će se raditi i dalje, a da posebno brzo moraju da se završe radovi na ginekološkom i hirurškom odeljenju.

"Zadovoljan sam zbog toga što Loznica ima značajno jaču privredu i veći životni standard. Obnovili smo bolnicu, otvaramo fabriku", rekao je Vučić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.