Vučić posetio vinariju kod Smederevske Palanke

Izvor: RTS, 27.Maj.2020, 16:21

Vučić posetio vinariju kod Smederevske Palanke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Vinariju Despotika kod Smederevske i tom prilikom, kako je naveo na Instagramu, uživao u vrhunskim vinima.
"Ponosan sam i srećan što sam imao priliku da posetim veličanstvenu Vinarija Despotika i uživam u vrhunskim vinima", objavio je Vučić na Instagram profilu "budućnostsrbije" uz fotografije tokom obilaska pogona vinarije, kao i vinograda.

Objavljena je i fotogafija na kojoj se vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kako se predsednik potpisuje na jedno bure sa vinom.
Vučić je prethodno prisustvovao polaganju kamena temeljca u Smederevskoj Palanci za izgradnju fabrike "Kjungšin kejb" za proizvodnju autodelova.
Zatim se sastao sa predstavnicama Udruženja žena iz Pinosave "Pinosavke", koje su ga srdačno dočekale u manastiru Pinosava kod Smederevske Palanke, tako što su priredile bogatu trpezu tradicionalnih jela.
Vučić je posetio manastir Pinosava zajedno sa vladikom šumadijskim Jovanom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kratki predah i fantastične sarme: Vučić objavio fotografije sa ručka u Predsedništva Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 13:00

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na svom Instagram profilu fotografije iz restorana Predsedništva...I pored velikog obima posla, pored borbe protiv pandemije čiji kraj se još uvek ne može proglasiti, kao i brojnih obaveza sa kojima se predsednik Srbije svakodnevno suočava, danas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.