Vučić: Uložili smo, ali ćemo još više, u pet okruga na jugu

Izvor: BKTV News, 28.Sep.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Uložili smo, ali ćemo još više, u pet okruga na jugu

Svih pet okruga, Pčinjski, Pirotski, Toplički, Niški i Jablanički, mogu da računaju na dalju podršku države Srbije, poručio je danas predsednik Srbije u obraćanju građanima koji su ga dočekali u Nišu, gde danas otvara fabriku Cumtobel.

"Hoćemo da ulažemo još više", poručio je Vučić.

Ukazao je da se angažovao na dovođenju stranih investitora i podsetio da je u Niš šest ili sedam puta dolazio na nekoliko dana, mnogo više, kaže, od svih predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i premijera zajedno od 1945. godine. Ipak, ističe, nije zadovoljan i najavljuje još više ulaganja.

Vučić je istakao da 55 odsto od ukupnih stranih investicija u regionu završi u Srbiji i da će se boriti da to bude 60 odsto i značajno više od ostalih zemalja.

Predsednik kaže i da su danas u Srbiji uređene finansije, da je dinar stabilan već šest godina, te da imamo suficit u budžetu već tri godine.

“Smanjuje se javni dug i 1. januara 2019. godine biće manji od 47, 48 odsto”, istakao je Vučić.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.