Tako su mi se smejali i za goveda...

Izvor: Mondo, 19.Sep.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tako su mi se smejali i za goveda..."

Predsednik Srbije posle susreta sa kineskim premijerom Lijem: Kina i u budućnosti želi da vidi suverenu, nezavisnu i jaku Srbiju! Mi smo večni prijatelji...

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

"To mi je rekao premijer Li", rekao je Aleksandar Vučić iz Tjenđina, gde boravi na Svetskom ekonomskom forumu.

Preneo je da se zahvalio i kineskom predsedniku Siju ali i premijeru Liju Kećijangu rečima koje su oni primili sa osmehom...

"Rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sam im da je kod nas Srba to drugačije, mi ćemo sa ogromnom zahvalnošću pamtiti ne samo njihov dolazak u Železaru nego i 1999. godinu kada su u najtežim političkim trenucima bili sa nama", rekao je Vučić.

Na pitanje novinara kakvi su utisci pošto je poseta zvanično završena, Vučić je odgovorio da za njega ništa nije završeno dok ne sedne u avion, kao i da ostaje i večera sa premijerom Lijem.

"Na toj večeri ja ću nastaviti da moljakam premijera Lija za sve one stvari za koje mi se smeju... Tako su mi se smejali i za goveda pa smo sklopili posao sa Turskom... Tako mi se sad smeju i za svinjske papke i nogice, ali videćemo kad napravimo posao sa Kinom..."

"Lako je iz kafića kritikovati one koji danonoćno rade i bore se za svoju zemlju. Neka nastave, ja sam siguran da građani vide razliku između nas i onih koji bi da se smeju svemu a nisu nikakav rezultat napravili", naveo je Vučić.

Vučić: Trebaju nam roboti!I "leteći automobili" će se praviti u Srbiji?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.