Izvor: Blic, 30.Okt.2018, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Putinu sam rekao šta je srpsko rešenje za Kosovo

Srećan sam što predsednik Rusije poštuje činjenicu da je Srbija, kao mala zemlja, uspela da sačuva svoju nezavisnost, suverenost u odlučivanju i da ume da održi tu poziciju, izjavio je u intervjuu za "Sputnjik" predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dan pošto je obavešten da ga je Vladimir Putin odlikovao Ordenom Aleksandra Nevskog.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić: Putinu sam rekao šta je naše rešenje za Kosovo

Izvor: Večernje novosti, 30.Okt.2018

Srećan sam što predsednik Rusije poštuje činjenicu da je Srbija, kao mala zemlja, uspela da sačuva svoju nezavisnost, suverenost u odlučivanju i da ume da održi tu poziciju, izjavio je predsednik Srbije Srećan sam što predsednik Rusije poštuje činjenicu da je Srbija,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.