Vučić: Prodaja PKB-a obavljena u otvorenoj tenderskoj proceduri

Izvor: B92, 12.Sep.2019, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Prodaja PKB-a obavljena u otvorenoj tenderskoj proceduri

Vatikan -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je izjavu zamenika predsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića o privatizaciji PKB.

Stefanović tvrdi da je Srbija prodajom PKB-a "opljačkana za najmanje 106 miliona evra".

"To nije tačno jer je prodaja obavljena u otvorenoj tenderskoj proceduri. Oni koji su opljačkali zemlju dok su bili na vlasti vam kažu da otvorena tenderska procedura nije dobra?", upitao je Vučić nakon sastanka sa papom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Franjom u Vatikanu.

Vučić je kazao da je tender za prodaju PKB-a bio otvoren i da su oni koji su "ukrali 600 miliona" mogli da se jave na tender.

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je ranije danas da je finansijskim izveštajem koji je objavila kompanija Al Dahra potvrđeno da je Srbija prodajom PKB-a "opljačkana za najmanje 106 miliona evra".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"O pljački govore oni koji su opljačkali državu"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2019

Predsednik Aleksandar Vučić odbacio je danas kritike opozicije da je država opljačkana prodajom PKB za 106 miliona evra i istakao da je prodaja te kompanije išla u potpuno otvorenoj tenderskoj proceduri..."Ako je opljačkana za 106 miliona evra, što on nije ponudio milion evra više od onih koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.