Vučić: Nisam zadovoljan, treba mnogo godina...

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nisam zadovoljan, treba mnogo godina...

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da nije zadovoljan rastom od tri odsto.

Kako je rekao, Srbiji je potreban rast od veći od četiri, pet odsto kako bismo pristizali zemlje Evropske unije.

Vučić je, odgovarajući na pitanja na konferenciji za novinare, rekao i da je državna kasa pod "punom kontrolom" državnih organa i da protesti ne mogu da je ugroze ni na koji način.

- Zauzimanje državne kase, niko ništa ne može da zazume, u ovoj zemlji se demokratskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << putem ostvaruju prava, tu nema velike filozofije - rekao je Vučić.

Istakao je da je Srbija demokratska zemlja u kojoj svako ima pravo da čini šta hoće, ne ugrožavajući prava i slobode drugih ljudi.

Vučić je rekao da je stanje javnih finansija stabilno, ali da Srbiji treba mnogo godina da bi standard bio uporediv sa zemljama Evropske unije.

Imamo stabilan rast, ali on mora da bude veći od četiri, pet odsto, da bismo pristizali zemlje EU, kaže Vučić.

- Zato nisam zadovoljan rastom od tri odsto, on je neuporediv sa rastom od minus tri odsto, ali nije dovoljan - istakao je premijer.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.