Vučić Lavrovu: Vama fijat, nama gas

Izvor: B92, 15.Maj.2015, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić Lavrovu: Vama fijat, nama gas

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i šef ruske diplomatije Sergej Lavrov razgovarali su o isporuci gasa Srbiji i izvozu "fijata" na tržište Rusije.

Vučić je u razgovoru s Lavrovom istakao da Srbiju i Rusiju vezuje iskreno prijateljstvo i naglasio da obe zemlje moraju da budu više angažovane na jačanju međusobne saradnje u trgovini.

Vučić i Lavrov razgovarali su danas o bilateralnim odnosima, trgovinsko-ekonomskoj razmeni, energetskoj saradnji, isporuci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gasa Srbiji i izvozu Fijatovih automobila na tržište Ruske Federacije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Ministar Lavrov istakao je da su odnosi dve zemlje apsolutno otvoreni, kao i da je Srbija jedan od najvažnijih strateških partnera Ruske Federacije.

Vučić i Lavrov nastavljaju razgovore za vreme radnog ručka, koji u čast ministra spoljnih poslova Ruske Federacije organizuje premijer Vučić, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.