Vučić o Geoksu: Neodgovorno; borićemo se

Izvor: B92, 03.Avg.2021, 11:58

Vučić o Geoksu: "Neodgovorno; borićemo se"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Geoks neodgovorno postupio.

Odgovarajući na pitanja novinara nakon današnjeg obilaska radova na Kliničkom centru Srbije, Vučić je kazao da država daje sve što može, jer za svaki dan bez primljene plate oseća da je ona kriva.

"Radićemo svakog dana i radimo svakog dana na tome da ih zapošljavamo. Tamo imamo 85-oro bračnih parova, gledaćemo prvo njih da obezbedimo", najavio je predsednik.

Kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dodao, između 200 i 250 radnika, prema njegovim procenama, biće zaposleno već u roku od 10 dana.

"Imaće veće plate nego u Geoksu", napomenuo je.

Podsetio je da je sam otvorio oko 250 fabrika

"Uradićemo sve što možemo i borićemo se da skratimo period za dobijanje posla", zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o hapšenju Belivuka: Sve obavili MUP i BIA

Izvor: Danas, 03.Avg.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da američki Federalni biro za istrage (FBI) nije imao ulogu u hapšenju članova kriminalne grupe Veljka Belivuka već da su "sve obavili" pripadnici MUP-a i Bezbednosno-informativne agencije (BIA).

Nastavak na Danas...

Predsednik: Protiv privatnika štrajk? I ja bih sa vama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas komentarišući najavu radnika GEOX-a da će organizovati štrajk da se država danonoćno bori da im pronađe drugi posao, da veruje da će za 10 dana biti zaposleno oko 250 radnika i dodao da ne zna protiv koga mogu da organizuju štrajk..."Ne znam...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić: Država daje sve od sebe da ublaži i reši problem nastao odlaskom Geoksa iz Vranj

Izvor: Beta Video, 03.Avg.2021

BEOGRAD - Komentarišući najave bivših radnika Geoksa iz Vranja da će štrajkovati zbog odlaska te firme, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da država daje sve od sebe da ublaži i reši taj problem, iako to nije njena obaveza, jer se radi o privatnoj fabrici. (CH2) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.