Vučić: Gruevski u Mađarsku preko Srbije, nije bilo poternice

Izvor: SEEbiz.eu, 20.Nov.2018, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Gruevski u Mađarsku preko Srbije, nije bilo poternice

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je bivši premijer Makedonije Nikola Gruevski iz Makedonije ušao u Albaniju, zatim u Crnu Goru, pa preko Srbije i graničnog prelaza Horgoš u Mađarsku.

Vučić je za TV Hepi rekao da je Gruevski 11. novembra napustio Makedoniju i identifikujući se ličnom kartom, u pratnji dva mađarska državljanina ušao na teritoriju Albanije, odakle je preko graničnog prelaza Božaj prešao u Crnu Goru.

Gruevski >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << je odatle 12. novembra nešto pre 22.30 preko graničnog prelaza Gostun uz ličnu kartu ušao u Srbiju, odakle je otišao u Mađarsku preko graničnog prelaza Horgoš, gde se legitimisao ličnom kartom i pasavanom (propusnica) koji je dobio u Albaniji.

"Tek 13. novembra u 19.35 od strane Interpol Skoplje dostavlja nam se međunarodna poternica. Šta očekujete? Da hapsimo ljude za kojima nije ni potraga raspisana? A kamoli međunarodna poternica", pitao je Vučić i dodao da je ono što je kazao prava istina o tome kako je Gruevski otišao u Mađarsku.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.