Vučević apeluje na građane da ne prelaze prugu van pružnog prelaza: Niste brži od voza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2022, 15:50

Vučević apeluje na građane da ne prelaze prugu van pružnog prelaza: Niste brži od voza

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević apelovao je na građane da ne prelaze prugu van pružnog prelaza. Kako ističe uveliko traje testiranje, sutra je prva probna vožnja, a uskoro će krenuti i saobraćaj.

"Niste brži od voza, mislite na svoj život i na život onih koje vodite za ruku dok pretrčavate prugu, navodi Vučević.

"Molim vas, ne dovodite život u rizik, prelazite prugu tamo gde je to propisano" ističe se u apelu gradonačelnika Novog Sada.

View this post on Instagram

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gradonačelnik u društvu predsednika Srbije i Gerharda Šredera "testirao" brzi voz: Ova brza i udobna vožnja će mnogo značiti žiteljima dva najveća srpska grada (VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Feb.2022, 13:46

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, danas je u društvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Gerharda Šredera, nekadašnjeg nemačkog kancelara, "testirao" brzi voz koji će saobraćati od Beograda do Novog Sada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.