Vojinović na čelu grupacije za fizičko obezbeđenje

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojinović na čelu grupacije za fizičko obezbeđenje

Direktor i vlasnik kompanije "VB Group" iz Beograda Branislav Vojinović, izabran je danas za predsednika grupacije udruženja za fizičko obezbeđenje Privredne komore Srbije, delatnosti koja u našoj zemlji zapošljava više od 27.000 ljudi.

Novi predsednik je u svom obraćanju prisutnima zahvalio na ukazanom poverenju i zamolio sve članice grupacije da zajedno daju doprinos oko pitanja podzakonskih akata koji se očekuju po donošenju novog zakona o privatnom obezbeđenju koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je u proceduri.

Na sednici Privredne komore Srbije grupacije za fizičko obezbeđenje je isto tako formirana radna grupa za praćenje donošenja podzakonskih akata.

S obzirom da u ovoj branši industrije obezbeđenja radi veliki broj zaposlenih, potrebno je ubrzati pripreme za donošenje novog zakona jer je ova oblast trenutno zakonom neuređena.

Udruženje za privatno obezbeđenje postalo je član Konfederacije evropskih službi privatnog obezbeđenja EU (COESS) od 01. maja 2011. godine.

Udruženje za privatno obezbeđenje osnovano je u Privrednoj komori Srbije 26. decembra 2005. godine, na zahtev brojnih privrednih društava i preduzetnika koji se bave privatnim obezbeđenjem lica, imovine i poslovanja, kao i detektivskih agencija na teritoriji Republike Srbije.

Udruženju je do sada pristupilo 314 privrednih subjekata sa oko 27.000 zaposlenih, čija se aktivnost realizuje kroz rad: Odbora Udruženja, grupacija (za fizičko obezbeđenje; za tehničko obezbeđenje; samozaštitnu delatnost u preduzećima; detektivskih agencija), komisija i sekcija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.