Vlasnici sopstvenog biznisa u celoj Srbije proslaviće „svoj“ dan 9. oktobra!

Izvor: Objava, 24.Sep.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnici sopstvenog biznisa u celoj Srbije proslaviće „svoj“ dan 9. oktobra!

Dan sopstvenog poslovanja je zaista poseban dan za sve ljude u Srbiji, pre svega za vlasnike malih biznisa, ali i za njihove mušterije odnosno klijente.

Kako su hipermarketi postali naša realnost, skoro da nema čoveka koji bar jednom nije tamo obavio kupovinu. Ali kada zatreba “samo” par artikala, odete u obližnju prodavnicu, kod komšije i kupite mleko, hleb, šta vam je već potrebno.

Da bi ove male radnje opstale, bila je potrebna pomoć « velikih » igrača. METRO cash&carry je zato pre četiri godine započeo projekat „Partnerstvo sa kupcima”, koji nudi trgovcima prehrambenih radnji znanje i iskustvo kompanije, kako da preurede svoju radnju spolja i unutra i na taj način privuku veći broj kupaca, kako da postave i izaberu asortiman koji je u skladu sa njihovim okruženjem.

Na to se nadovezao projekat „Moja radnja“, koji za cilj ima što čvršće uvezivanje malih trgovina i izgradnju dugoročnog partnerstva. Bez ova dva značajna projekta, mnoge radnje bi do sada već zatvorile svoja vrata.

Pokažite svoju zahvalnost 9. oktobra

Svakog drugog utorka u oktobru, svi mali preduzetnici proslavljaju “svoj” dan tako što se trude da usreće i ljude oko sebe, pre svega svoje verne mušterije odnosno klijente. Ako ste i vi mali preduzetnik, kažite “hvala” svojim komšijama nekom posebnom ponudom (npr. uz pecivo iz vaše pekare im poklonite kafu za poneti). Svakako pogledajte ostale primere posebnih ponuda i učinite svoju još posebnijom. METRO će vašu radnju zauzvrat besplatno promovisati na svojoj platformi, posebno kreiranoj za tu priliku. Sve informacije ćete naći na istoj platformi na kojoj ćete kreirati svoju „posebnu ponudu“ . Evo i kako to da uradite.

  • Jednostavno se prijavite na platformu www.dan-sopstvenog-poslovanja.rs i kreirajte svoju jedinstvenu ponudu koja će važiti samo 9. oktobra

  • Kako da u 3 koraka svi saznaju šta je to što vas izdvaja od drugih, pogledajte OVDE.

  • Neka vas pronađu – pomoću interaktivne mape na platformi



Pokažite svoju i prihvatite tuđu zahvalnost, svakog drugog utorka u oktobru.