Vlada popustila i prihvatila sve zahtjeve sindikata oko mirovinske reforme

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Sep.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada popustila i prihvatila sve zahtjeve sindikata oko mirovinske reforme

ZAGREB - Sindikalne središnjice koje su pokrenule inicijativu za referendum protiv mirovinske reforme u potpunosti su uspjele.

Vlada je spreman prihvatiti baš sve njihove zahtjeve, objavio je to na početku sjednice premijer Andrej Plenković čime je priznao poraz u ovom slučaju.Premijer je objavio da je Vlada donijela odluku da u cijelosti prihvati zahtjev iz referendumske inicijative "67 je previše" te će ga ugraditi u mirovinski zakon čime su ispunjeni svi zahtjevi koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << je svojim potpisima podržalo 745 tisuća građana. Nakon što je nekoliko minuta isticao sve dobre strane mirovinske reforme premijer je objavio da su u Vladi ipak čuli poruku građana i da kreću u izmjene zakona.Time zapravo Vlada želi izbjeći održavanje referenduma koji sigurno ne bi bio samo izjašnjavanje građana o mirovinskoj reformi nego i njezinom radu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.