Vlada donela odluku: Evo šta će biti sa kartama za otkazane manifestacije

Izvor: B92, 07.Avg.2020, 19:20

Vlada donela odluku: Evo šta će biti sa kartama za otkazane manifestacije

Beograd -- Vlada Srbije usvojila je Uredbu o ponudi važenja kupljenih ulaznica za kulturno-umetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije koronavirusa.

Uredbom se uređuju načini i uslovi pod kojima se može ponuditi odgovarajuća zamena, odnosno nadoknada za kupljenu neiskorišćenu ulaznicu.

Organizator kulturno-umetničke manifestacije može kupcu ulaznice koja nije iskorišćena da ponudi da je iskoristi tokom narednog održavanja manifestacije, za neku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugu manifestaciju u njegovoj organizaciji (najkasnije do 31. decembra 2021. godine) ili da mu ponudi povraćaj novca, prenosi Long play.

Ova odluka rezultat je predloga koji su izneli predstavnici manifestacionog turizma na nedavno održanom sastanku sa predsednicom Vlade Republike Srbije Anom Brnabić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DONETA ODLUKA Evo šta će biti sa ULAZNICAMA za otkazane manifestacije

Izvor: Blic, 08.Avg.2020, 09:37

Vlada Srbije usvojila je uredbu o ponudi važenja kupljenih ulaznica za kulturno-umetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti COVID-19, kojom se uređuju načini i uslovi pod kojima se može ponuditi odgovarajuća zamena, odnosno nadoknada za kupljenu neiskorišćenu ulaznicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.