Više od 1.000 pristajanja kruzera do 1. septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2022, 11:00

Više od 1.000 pristajanja kruzera do 1. septembra

Do 1. septembra u Srbiji je zabeleženo više od 1.000 pristajanja kruzera što svedoči o oporavku međunarodnog putničkog saobraćaja, ocenio je direktor Agencije za luke Vuk Perović.

Govoreći na Dunavskom biznis forumu održanom u Vrdniku on je rekao da je ove godine u Srbiji otvoreno sedmo po redu pristanište u Kostolcu.

U informaciji objavljenoj na sajtu Agencije navodi se da je dodao da će u narednom periodu biti otvorena pristaništa u Zemunu i Sremskoj Mitrovici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Govoreći o unapređenju kruzinga Perović je naveo da se već petu godinu realizuje projekat Probudi Dunav čiji je cilj povezivanje 11 gradova i opština na Dunavu.

Najavio je pokretanje projekta "Zaplovi Srbijom" gde će fokus biti na podizanju svesti o razvoju nautike.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.