Vesić i Nisen položili temeljac za zgradu od 45 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2018, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić i Nisen položili temeljac za zgradu od 45 miliona evra

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić položio je danas, zajedno sa direktorom kompanije "MPC Properties" Ingom Nisenom, kamen temeljac za 45 miliona evra vrednu zgradu poslovnog objekta "Navigator biznis centar 2" u Ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu.

Sa današnjim danom grad Beograd je u 2018. godini izdao građevinskih dozvola za 750.000 kvadrata i za lokale oko dva miliona kvadrata, što je rekord poslednjih nekoliko decenija, rekao je Vesić i dodao da je izdato za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 50 više građevinskih dozvola i za oko 150 i 200 za lokale.

On je podsetio na odluku da svaka investicija preko 50 miliona evra ima pravo na posebnu grupu u gradu koja će pomoći da se rešavaju problemi, a investitori koji ulažu preko deset miliona evra imaju pravo na posebnu proceduru i pomoć grada.

Na taj način, kako je istakao, pomažemo investitorima da reše probleme na koje nailaze prilikom realizacije svoje investicije.

Vesić se zahvalio kompaniji "MPC Properties" na investiranju i istakao da to što se ušlo u drugu fazu izgradnje znači da se radi o uspešnoj kompaniji koja ima interes da gradi u Beogradu, prenosi Beoinfo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.