Velika nemačka kompanija stiže u Srbiju; Vučić: Nije VW ali je čudo

Izvor: B92, 03.Maj.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika nemačka kompanija stiže u Srbiju; Vučić: Nije VW ali je "čudo"

Obrenovac -- Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas dolazak jedne od tehnološki najnaprednijih nemačkih kompanija u Srbiju i dodao da nije reč o Folksvagenu.

Reč je o, kako je rekao, jednom manjem, ali svakako "čudu" za našu zemlju.

"Verujem da ću sledeće nedelje uspeti da završim dolazak jedne velike, jedne od tehnološki najnaprednijih nemačkih kompanija, u Srbiju", preneo je Vučić novinarima posle obilaska radova na izgradnji mosta Surčin-Obrenovac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Nisam uspeo svojevremeno da dovedem čipove iz Emirata, iako sam se tome nadao. Sad ćemo dovesti nešto što je na tom nivou, ali poznatije i snažnije. I uspeću u tome", rekao je predsednik Srbije.

Vučić je naveo da nije reč o Folksvagenu, već o jednom nešto manjem, ali svakako "čudu za Srbiju".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Velika njemačka kompanija stiže u Srbiju

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2019

OBRENOVAC -- Predsjednik Aleksandar Vučić najavio je danas dolazak jedne od tehnološki najnaprednijih njemačkih kompanija u Srbiju i dodao da nije riječ o Folksvagenu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.