Izvor: N1 televizija, 21.Maj.2021, 19:08

Već zamenjeno 108,8 miliona švajcarskih franaka koji se povlače iz opticaja

Za samo dva dana vrednost zamenjenih novčanica švacarskog franka osme serije koja se povlači iz opticaja sa 85 miliona je "skočila" na 108,8 miliona franaka. Kako je navela Narodna banka Srbije, oko 40 odsto ovog iznosa odnosi se na gotovinsku zamenu - za novčanice iz novije serije franaka, dok je ostatak od 62,1 milion franaka zamenjen polaganjem novca na račune u bankama.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Produžen rok za zamenu švajcarskih franaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2021

Od početka maja zamenjeno je više od 100 miliona švajcarskih franaka u novčanicama osme serije koja je povučena iz opticaja, saopštila je danas Narodna banka Srbije i podsetila da je omogućila dodatni rok za zamenu tih novčanica do kraja maja...NBS je preporučila građanima da zamenu novčanica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.