VLADA SRBIJE ODLUČILA: Vozila starija od 15 godina neće ići na tehnički pregled dva puta godišnje

Izvor: Večernje novosti, 11.Okt.2018, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADA SRBIJE ODLUČILA: Vozila starija od 15 godina neće ići na tehnički pregled dva puta godišnje

Vlada Srbije usvojila je u četvrtak predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci, navodi se u saopštenju Vlade Vlada Srbije usvojila je u četvrtak predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci, navodi se u saopštenju Vlade."Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << susret velikom broju vlasnika koji poseduju starija vozila. Takođe, ovim zakonskim rešenjem ukida se tzv. nulti tehnički pregled za novoproizvedena vozila", objašnjava se u saopštenju i dodaje da su izmenama zakona pooštrene kazne za prekoračenje brzine van naseljenog mesta.Vlada je na sednici usvojila izmene Zakona o ozakonjenju objekata, a kako se navodi u saopštenju, one će obezbediti efikasnije vođenje postupaka ozakonjenja i unaprediti evidenciju nelegalnih objekata.Pročitajte još - Tehnički pregled vozila najmanje pola sata, uz fotografije Danas su usvojene i izmene Zakona o vazdušnom saobraćaju, a novine se tiču oblasti planiranja i izgradnje aerodroma, zaštite životne sredine, a uneto je novo poglavlje o transportu opasne robe, koje je u skladu sa standardima Međunarodne organizacije civilnog vazduhoplovstva."Članovi Vlade usvojili su na sednici Zaključak kojim se nalaže ministarstvima i posebnim organizacijama da dosledno sprovode politiku Vlade, koja se odnosi na ukidanje obaveze upotrebe pečata za privredna društva, preduzetnike i druga pravna lica", zaključuje se u saopštenju Vlade.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vlada Srbije: Vozila starija od 15 godina neće ići na tehnički pregled dva puta godišnje

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2018

Vlada Srbije usvojila je danas predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci, navodi se u saopštenju Vlade..."Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.