Uzeti kredit ili ne - šta (ne)moramo platiti bankarima?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzeti kredit ili ne - šta (ne)moramo platiti bankarima?

Da li razmišljate o uzimanju kredita? Da li mislite da je to dobro rešenje ili ga izbegavate po svaku cenu?

Sve ima svoje prednosti i mane, kaže ekonomista, profesor doktora Dragan Ilić i dodaje da je budžet za 2020. godinu razvojnog karaktera, što znači da uzima u obzir i povećanje plata u javnom sektoru, kao i penzija.

Ilić kaže da uzimanje kredita ide lakše na nivou države zbog postojanja razvojnih projekata, razvoja privrede i infrastrukture, ali kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je protivnik uzimanja kredita, kada su građani u pitanju, zato što te da treba razmisliti na šta će se taj kredit utrošiti.

"Ako je opravdana potrošnja, stambeni kredit, da bi se nešto uradilo u kući, da bi se deca obrazovala, da bi se mi sami prekvalifikovali za boji posao u budućnosti, onda glasam za kredit", ističe on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.