Uz ove patike, besplatan prevoz cele godine

Izvor: B92, 20.Jan.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz ove patike, besplatan prevoz cele godine

Poseban nov model patika koje su u Adidasu dizajnirali nadahnuti uzorkom sedišta berlinskog metroa u sebi ima ugrađen čip.

Čip će vlasniku omogućiti vožnju javnim prevozom u Berlinu tokom cele 2018. godine.

Ograničen broj atraktivnih patika, njih 500, naterao je brojne obožavatelje Adidasove sportske obuće da stanu u red po velikoj hladnoći i da i 24 sata čekaju na kupovinu željenog para.

Zbog snega i hladnoće mnogi su utočište tokom noći potražili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u automobilima ili u jednom od obližnjih kafića četvrti Kreuzberg u kojoj je smeštena jedna od trgovina Overkill, gde se patike mogu kupiti, rekla je za portparolka Julian Kalitta

Otkrila je i da su najuporniji ujutro bili nagrađeni besplatnim doručkom. Adidasove patike karakterističnog uzorka s čipom koji omogućuje jednogodišnje korišćenje javnog prevoza u celom Berlinu koštaju 180 evra.

Nekoliko pari već se našlo na iBeju gde se nude po ceni od 600 evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.