Uspešna analiza cene akcija Energoprojekta

Izvor: S media, 16.Maj.2012, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešna analiza cene akcija Energoprojekta

Na grafikonu je bio uočen Harmonik patern po kojem se očekivao rast cene i odbijanje od 88,6 fibonačijevog nivoa.

Šta je oborilo cenu nafte?

"Energoprojekt" osvaja Rusiju

"JPMorgan Chase" uzdrmao berze

Vrednost ENHL je tada bila približno oko 400 dinara po akciji, odbila se tačno po očekivanju i napravila rast do 630 dinara. Da ste na primer, po ovoj analizi uložili 100.000 dinara u akcije Energoprojekt Holdinga, vaša investicija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bi 03. februara dostigla vrednost od 157.500 dinara, tačnije ostvarili bi ste profit od 57.500 dinara.

Kompletnu strategiju trgovanja ovog paterna možete naučiti na FTI Akademiji.

Ukoliko Vas interesuje kako izgleda trgovanje na najvećim svetskim berzama, a do sada niste mogli da dođete do pravih informacija i upoznate nekoga ko se profesionalno bavi time, danas imate priliku da prisustvujete besplatnim radionicama.

(Fti.rs)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.