Uslovi uz koje bi svako poželeo da bude penzioner

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uslovi uz koje bi svako poželeo da bude penzioner

Olakšice za najstarije

Penzioneri su naše bake, deke i drage komšije, uvek dobronamerne i brižne, vredne našeg posebnog poštovanja i pažnje.

Pročitajte i: 

I AIK Banka već dugi niz godina posebnu pažnju poklanja penzionerima, nastojeći da im obezbedi proizivode i usluge kojima će im olakšati i znatno poboljšati život. Poznato je da penzioneri sve češće uzimaju gotovinske kredite, čak i za mlađe članove svoje porodice koji nisu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogućnosti da se zaduže. Ovakvi krediti se uglavnom koriste za kupovinu bele tehnike, uređenje stanova, ali i za kupovinu automobila. Pored toga, seniori žele da svoju vitalnost i zdravlje zadrže što je duže moguće, i zbog toga se tek u poznim godinama opredeljuju za zdrav način života, putovanja, ugađanje sebi i voljenima, za šta su  neophodna finansijska sredstva.

Upravo iz ovih rastućih potreba, AIK Banka je sa posebnom pažnjom pripremila proizvod namenjen penzionerima -gotovinski kredit u dinarima do 1.200.000 dinara, koji se može otplaćivati narednih 7 godina uz fiksnu ratu. Uz brzu i jednostavnu proceduru, Banka obezbeđuje osiguranje klijenata tokom čitavog perioda otplate, bez ikakvih dodatnih troškova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.