Umesto da ih prigrle, Hrvati konstantno teraju turiste: Počeli da naplaćuju HLADOVINU na plaži!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto da ih prigrle, Hrvati konstantno teraju turiste: Počeli da naplaćuju HLADOVINU na plaži!

Cenovnik iz poznatog kampa šokirao korisniike društvenih mreža

Jasno je da će kupači dodatno platiti ležaljku ili suncobran za veće uživanje na plaži, ali verovatno niko ne bi pretpostavio da će na nekim plažama u Hrvatskoj morati da plate mesto u hladu.

Da, dobro ste čuli, mesto u hladu. Neobični cenovnik kampa Maslinik u Puntu objavila je osječka novinarka Vesna Kljajić na svom Fejsbuku.

Ono što se može videti na cenovniku većina bi nazvala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << apsurdom, jer je cena za odrasle u hladu 15 kuna (2 evra), a za decu 10 kuna (1,5 evra).

Svesni smo da na moru vrede možda drugačija pravila nego na kopnu (bar što se tiče cena), međutim plaćanje mesta u hladu nije često viđena pojava.

U komentarima ispod objave neki od korisnika postavili su vrlo dobro pitanje: ko će čuvati mesto u hladu i šta učiniti kada se sunce pomeri pa hlada više nema na tom mestu gde je do pre nekoliko minuta bilo?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.