Ukoliko se nađete u ovoj opštini u Srbiji neće vam biti potreban novac za prevoz

Izvor: B92, 03.Maj.2021, 10:42

Ukoliko se nađete u ovoj opštini u Srbiji neće vam biti potreban novac za prevoz

Od 1. maja opština Priboj, uvela je novinu u javni prevoz putnika – besplatne autobuske linije.

Na bazi potreba građana i ekonomske računice, biće uvedene određene besplatne linije na području opštine, tamo gde je moguć autobuski prevoz.

Uvedene su linije u gradskom, ali i prema seoskom području. Od lokalnih linija Priboj - Naselje i Bolnica -Priboj, do besplatnih linija prema Sjeverinu, Gornjem Uvcu, Rači, Čemernu, Kaluđerovićima, Sastavcima, zatim Banji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Godinom Potoku, Suvom Polju, Brani, prema Mažićima do gradske deponije, kao i prema Krajčinovićima, Kukurovićima i Kasidolima.

Tačni termini polazaka i dolazaka na odredište, biće istaknuti narednih dana na svim polaznim i dolaznim, kao i međustanicama. Autobusi će biti obeleženi sa natpisom - besplatan prevoz.

Linije su prilagođene učenicima, radnicima, žiteljima pribojskih sela, penzionerima, odnosno svim građanima opštine Priboj. Besplatne linije, na osnovu potreba građana, predložila je opštinska Komisija, koja i zadržava pravo, da na osnovu kasnijih predloga i sugestija i putnika i prevoznika, može izvršiti manje korekcije na pojedinim linijama.

Na ovaj način vraćen je i određen broj nekadašnjih autobuskih linija, pogotovu prema pribojskim selima, koje su prestale da funkcionišu, zbog rentabilnosti, odnosno nedovoljnog broja putnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.