Ukida se SMS naplata parkiranja, ponovo se vraćaju greb-greb kartice

Izvor: B92, 12.Feb.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukida se SMS naplata parkiranja, ponovo se vraćaju greb-greb kartice

Čačak -- JKP "Parking servis" obavestio je korisnike da se do daljeg menja naplata parking-prostora u Čačku.

Kako prenosi Moravainfo.rs, u šturom saopštenju ovog preduzeća navodi se da sistem za naplatu usluga parkiranja putem SMS poruka trenutno nije u funkciji.

"Počev od srede 13. februara korisnici naših usluga plaćanje parkiranja motornih vozila vršiće kupovinom greb-greb kartica koje se mogu kupiti u kućicama za naplatu parkiranja i u obližnjim kioscima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i direktno kod radnika JKP Parking servis Čačak, koji će se nalaziti na samim parkiralištima", navodi se u saopštenju.

Iz ovog javnog preduzeća još poručuju:

"JKP Parking servis Čačak vrši preseljenje direkcije preduzeća na novu lokaciju u Ulici cara Lazara 51. U toku je nabavka modula za softver za SMS naplatu parkiranja. Odmah po okončanju postupka javne nabavke obavestićemo javnost o daljim mogućnostima plaćanja usluga parkiranja. Molimo sve korisnike naših usluga da imaju razumevanje za novonastalu situaciju", navode u "Parking servisu".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukida se SMS naplata parkiranja, vraćaju greb-greb

Izvor: Mondo, 12.Feb.2019

JKP "Parking servis" obavestio je korisnike da se do daljnjeg ukida SMS naplata parkiranja u Čačku te da se ponovo vraćaju greb-greb kartice...Foto: MONDO/Stefan Stojanović..U šturom saopštenju ovog preduzeća navodi se da sistem za naplatu usluga parkiranja putem SMS poruka trenutno nije u funkciji,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.