Izvor: Blic, 15.Mar.2019, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) TERORISTIČKI NAPAD NA NOVOM ZELANDU Pokolj u dve džamije, 49 MRTVIH, preko 40 povređenih, pronađeni automobili puni BOMBI (FOTO, VIDEO)

U gradu Krajstčerču na Novom Zelandu došlo je do terorističkog napada u dve džamije. Kako javlja "Gardijan" u pucnjavama je ubijeno 49 ljudi, dok je više od 40 povređeno. Policija je saopštila da su četiri osobe uhapšene i, prema za sad poznatim informacijama, nema više napadača. Jedan od napadača Brenton Tarant je pokolj u džamiji prenosio uživo na svom Fejsbuk profilu! Sve o ovim napadima možete pratiti u našem blogu uživo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TERORISTIČKI NAPAD NA NOVOM ZELANDU Pokolj u dve džamije, 49 MRTVIH, preko 40 povređenih, pronađeni automobili puni BOMBI

Izvor: Press, 15.Mar.2019

U gradu Krajstčerču na Novom Zelandu došlo je do terorističkog napada u dve džamije. Kako javlja "Gardijan" u pucnjavama je ubijeno 49 ljudi, dok je više od 40 povređeno. Policija je saopštila da su četiri osobe uhapšene i, prema za sad poznatim informacijama, nema više napadača. Jedan...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.