USKORO I SPORAZUM O VRAĆANJU LOKALNIH PUTEVA U PRVOBITNO STANJE: Napreduju radovi na deonici Preljina - Požega (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 09:36

USKORO I SPORAZUM O VRAĆANJU LOKALNIH PUTEVA U PRVOBITNO STANJE: Napreduju radovi na deonici Preljina - Požega (FOTO)

Nastavljaju se radovi.

Radovi na deonici auto-puta Preljina - Požega, trenutno najznačajniji državni projekat koji se realizuje na teritoriji grada Čačka, sa sobom nose i puno izazova i poteškoća za lokalno stanovništvo u zoni ovih radova.

- Organizovan je sastanak sa predsednicima Saveta mesnih zajednica Rakova, Ljubić, Vranići, Trbušani, Prijevor i Pakovraće, koje se nalaze u zoni ovih radova, kako bismo zajednički sagledali na koji način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i u kojoj meri se ovi radovi odražavaju na svakodnevni život naših sugrađana - rekao je gradonačelnik Čačka, Milun Todorović.

Sastanku su prisustvovali i direktor JP Gradac, kao i saobraćajni inspektor zadužen za lokalne puteve.

- U narednim danima ćemo organizovati i sastanak sa predstavnicima kineske kompanije China Communications Construction Company (CCCC), kako bismo održavanje puteva tokom izvođenja radova na izgradnji auto-puta podigli na viši nivo i kako bismo potpisali Sporazum o vraćanju lokalnih puteva u prvobitno stanje, nakon završetka svih radova na deonici Čačak-Pakovraće - istakao je Todorović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.