UKINUTE LINIJE IZ BG: Od 1. februara NEMA VOZOVA za Novi SAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2019, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKINUTE LINIJE IZ BG: Od 1. februara NEMA VOZOVA za Novi SAD

Zbog radova na rekonstrukciji pruge od 1. februara na relaciji Beograd - Novi Sad vozovi više neće saobraćati.

U unutrašnjem saobraćaju, vozovi će saobraćati samo na relaciji Novi Sad - Subotica i nazad, a do obustave saobraćaja doći će na relaciji Beograd Centar - Novi Sad, navodi se u saopštenju Srbija voza.

Međunarodni voz za Budimpeštu koji iz Beograd centra polazi u 11.13 časova od 01. februara će polaziti iz Novog Sada u 11:00 časova do Kelebije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa presedanjem iz Kelebije u 14.46 časova za Budimpeštu.

NE DOZVOLITE DA VAS PREVARE: Evo kako da prepoznate falsifikovane novčanice

Voz iz Budimpešte za Beograd Centar koji polazi u 7.57 časova, od 01. 02. polaziće u 11.57 časova do Kelebije, sa presedanjem iz Kelebije u 15.41 časova za Novi Sad.

Voz koji iz Beograd Centra za Budimpeštu polazi u 21.15 časova, kao i voz koji iz Budimpešte za Beograd Centar polazi u 22.15 časova, neće saobraćati do završetka radova.

Mart sve bliži - dva događaja od kojih STRAHUJE SVET

Međunarodni voz koji iz Beograd Centra za Beč polazi u 7.13 časova, kao i voz koji iz Beča za Beograd Centar polazi u 8.42 časova, neće saobraćati do završetka radova.

Premda se ne navodi vreme završetka radova, ono bi moglo da bude i do godinu dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.