Izvor: N1 televizija, 08.Mar.2021, 19:12

UG imenovala Panajotisa Jorgopulosa za izvršnog direktora kompanije Forthnet

United Grupa, vodeći telekomunikacioni i medijski operator u Jugoistočnoj Evropi, objavila je danas da je imenovala Panajotisa Jorgopulosa (Panayotis Georgiopoulos) za izvršnog direktora kompanije Forthnet S.A, jednog od vodećih provajdera telekomunikacija i kablovske televizije u Grčkoj. On će preuzeti funkciju 1. aprila 2021. godine, saopšteno je iz United Grupe.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

United Grupa imenovala Panayotis Georgiopoulosa za izvršnog direktora kompanije Forthnet

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Mar.2021

United Grupa, vodeći telekomunikacioni i medijski operator u Jugoistočnoj Evropi, objavila je danas da je imenovala Panayotis Georgiopoulosa za izvršnog direktora kompanije Forthnet S.A. jednog od vodećih provajdera telekomunikacija i kablovske televizije u Grčkoj, koji će preuzeti funkciju 1....

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.