U toku uređenje parka kod rumskog Doma zdravlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2022, 10:13

U toku uređenje parka kod rumskog Doma zdravlja

U toku je uređenje parka kod rumskog Doma zdravlja. U parku će biti postavljena bista dr Dragana Ovcina, koji je nekada radio kao lekar u službi Hitne pomoći, a koji je nedavno preminuo posle kratke i teške bolesti.

U znak sećanja na dr Dragana Ovcina oslikan je mural na zgradi TC "Detelina" u Rumi, a sada će ovaj lekar koga se Rumljani sa setom sećaju dobiti i bistu nedaleko od mesta gde je proveo svoj radni vek

Bista će zauzeti cenralno mesto u parku. Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << toga u toku su radovi na postavljanju četiri velika reflektora koji će obasjavati samu bistu a u planu je da se park zasadi cveće i zelenilo, kao i da se postavi mobilijar. Podsetimo jedna od najznačajnijih stavki iz budžeta Opštine Ruma za ovu godinu odnosi se na uredjenje i zaštiti zelenih površina za šta je iz opštinskog budžeta predviđeno 84 miliona dinara.

Bistu posvećenu doktoru Draganu Ovcinu izradiće čuveni vajar Branislav Cvenković a u planu je da kompletni radovi budu završeni do kraja marta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.