U ovoj zemlji na Balkanu doživotno ste oslobođeni od plaćanja poreza ukoliko uradite JEDNU STVAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ovoj zemlji na Balkanu doživotno ste oslobođeni od plaćanja poreza ukoliko uradite JEDNU STVAR

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da će njegova vlada znatno povećati finansijsku pomoć i olakšice porodicama sa više dece. I to uključujući doživotno izuzeće od plaćanja poreza na prihod.

U govoru o stanju nacije Orban je kazao da će poreza na prihod doživotno biti oslobođene žene koje rode najmanje četvoro dece.

Nove mere treba da podstaknu žene da rađaju više dece i da tako zaustave pad broja stanovnika u Mađarskoj.

Orban je naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ta politika predstavlja "odgovor Mađarske" na negativne demografske trendove, a ne na imigraciju.

On je međutim ponovio svoju raniju tvrdnju da lideri Evropske unije žele da napune Evropu migrantima s drugih kontinenata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.