U ovoj kampanji SPS nije imao neprijatelje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ovoj kampanji SPS nije imao "neprijatelje"

Ulazimo u finiš izborne kampanje i mogu da kažem da je Socijalistička partija Srbije zadovoljna pozitivnom kampanjom koju smo sve ovo vreme vodili, rekao je Dušan Bajatović, predsednik Pokrajinskog odbora SPS i kandidat te stranke za premijera Pokrajine na predizbornom skupu u Kikindi.

Prema rečima Dušana Bajatovića, u ovoj kampanji SPS nije imao "neprijatelje", a socijalisti se nisu osvrtali ni na greške koalicionih partnera, pa ni onih koji sebe predstavljaju kao opoziciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Ideja čitave kampanje bila je da građanima Srbije, svima onima koji će u nedelju izaći na birališta, predočimo šta to u svom programu nudi SPS, a pošli smo od toga da su danas u Srbiji najvažnija ekonomska pitanja i uslovi koji obezbedjuju ekonomski rast", naglasio je Bajatović.

"Svima je jasno da bez ekonomskog rasta, bez stvaranja nove industrije, a što predstavlja važan proces pred nama, nema otvaranja novih radnih mesta, nema stvarnog, brzog podizanja no ostvorene vrednosti ukoliko bitno ne pomognemo i poljoprivredu. Ne samo subvencijama, nego uopšte sistemom u kojem poljoprivreda funkcioniše. Taj seljak koji je uvek državu gradio i radio , da se njemu pomogne, da i on može dobro da živi. Bitne su izmene u finansijskom i bankarskom sistemu Srbije, da bi novac bio jeftiniji, pristupačniji, a time i manje opterećen, dostupniji ljudima", rekao je kandidat za predsednika Pokrajinske vlade na predizbornom skupu u Kikindi.

411

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.